Skip to Content
VTM GO wordt ‘Media Brand of the Year’ op AMMA 2020

VTM GO wordt ‘Media Brand of the Year’ op AMMA 2020

CCO Ben Jansen gekozen als ‘Media Personality of the Year’

Go, Go, Go! VTM GO is vandaag, donderdag 11 juni, bekroond tot ‘Media Brand of the Year’ tijdens de virtuele uitreiking van de AMMA 2020 (Adapted Masters in Media Awards). Deze prijs bekroont een mediamerk dat zichzelf heeft onderscheiden in het afgelopen jaar. De AMMA-jury besloot unaniem dat VTM GO de ‘golden award’ verdient in de categorie ‘Media Brand of the Year’ en omschrijft het gratis online videoplatform als een innovatief en gedurfd product in een competitieve markt. VTM GO haalt het van Newsweek, Le Soir, Nostalgie en De Standaard. 

Calogero Macaluso, director streaming en marketing DPG Media: “Het is een hele eer om deze AMMA te ontvangen. We zijn met het hele team supertrots op deze erkenning. De Vlaming vindt zijn weg ook duidelijk naar het platform. Op een goed jaar tijd hebben we al meer dan 600.000 actieve gebruikers per maand, goed voor bijna 18 miljoen views in de afgelopen maand.”

VTM GO is het gratis online videoplatform van DPG Media dat al het beste wat op de tv-zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, CAZ 2, VTM KIDS) te zien is bundelt, aangevuld met Vlaamse topseries, internationale series van Walter Presents en een aparte Kidswereld.

CCO Ben Jansen is ‘Media Personality of the Year’

Niet alleen VTM GO viel in de prijzen, ook Ben Jansen, Chief Commercial Officer (CCO) bij DPG Media, won een AMMA voor ‘Media Personality of the Year’. Die award wordt niet standaard uitgereikt, het is een prijs die de jury kan uitreiken aan een persoon die het afgelopen jaar heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van media en advertising.

Story image

Omdat de jurering en uitreiking dit jaar virtueel gebeurden door de corona-omstandigheden, staat AMMA - normaal ‘Annual Masters in Media Awards’ - dit jaar voor ‘Adapted Masters in Media Awards’.


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.dpgmedia.be/

 

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be