Skip to Content
Vitaya loves Xmas: vanaf maandag 2 december een maand lang kerstfilms

Vitaya loves Xmas: vanaf maandag 2 december een maand lang kerstfilms

De temperaturen gaan in dalende lijn en de decembermaand staat voor de deur: het ideale moment om jezelf voor de televisie te nestelen. Om kijkers volledig in de kerststemming te brengen, staat de avond bij Vitaya vanaf maandag 2 december rond 20.40 in het teken van kerst. De hele maand kunnen kijkers aftellen naar de feestdagen met elke dag, behalve op dinsdag en zondag, een kerstfilm met veel belletjes, liefde en warme momenten. 

Maar liefst 20 tv-premières en veel royalty

De eerste week van december bij Vitaya zit vol tv-premières en ook later die maand zijn er heel wat kerstfilms voor het eerst te zien op het scherm zoals Switched For Christmas, Runaway Christmas Bride en Coming Home for Christmas. Vitaya doet de kijker in de maand december maar liefst 20 kerstfilms in première cadeau.

Daarnaast mogen kijkers zich tijdens de kerstmaand bij Vitaya ook verwachten aan heel wat ‘prinsessenfilms’ met onder andere A Prince for Christmas, Christmas with a Prince, A Royal Christmas Ball met actrice Tara Reid en A Cinderella Christmas.

De kerstfilms in de eerste week van december

De kerstmaand bij Vitaya start op maandag 2 december om 20.40 met veel romantiek en een prins in A Royal Winter. Op woensdag 4 december kunnen kijkers genieten van The Christmas Contract met onder andere Hilarie Burton en Tyler Hilton uit de cast van One Tree Hill. Donderdag 5 december volgen we het kerstverhaal van stewardess Sydney (Brooke Burns) en Jonathan (Tom Everett Scottin). Christmas Connection en op vrijdag 6 december varen we mee met Pam (vertolkt door Brooke Burns) in haar tocht naar ware liefde in A Christmas Cruise. De eerste week vol kerstfilms sluiten we af op zaterdag 7 december met Christmas Getaway.

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be