Skip to Content
Vincent Voeten wint dertiende Humo’s Comedy Cup

Vincent Voeten wint dertiende Humo’s Comedy Cup

In de Arenbergschouwburg in Antwerpen heeft Vincent Voeten zonet Humo’s Comedy Cup 2021 gewonnen. Het humortalent gaat naar huis met een cheque van 1.000 euro.

Op zondagavond 13 maart werd in De Arenbergschouwburg in Antwerpen de dertiende Humo’s Comedy Cup uitgereikt. Vincent Voeten (34) won de finale voor Charles Le Riche (30) en Jade Mintjens (23). "Een héél mooie winnaar", luidde de conclusie van de jury. "Zelden was de keuze moeilijker." Voor Humo’s Comedy Cup waren zowat honderd stand-upcomedians ingeschreven, die zich in verschillende voorrondes moesten bewijzen.

Erelijst

Humo’s Comedy Cup is dé graadmeter voor nieuw, humoristisch talent. Een podiumplaats in deze wedstrijd opende al meer dan eens de deuren naar de grote podia. Vincent Voeten is de opvolger van Amelie Albrecht. Eerdere winnaars zijn onder meer Jens Dendoncker, William Boeva, Bart Cannaerts, Gunter Lamoot en Lukas Lelie. De eerste editie van Humo’s Comedy Cup vond plaats in 1998.

Herbeleef Humo’s Comedy Cup 2021 en bekijk de beste fragmenten van de drie finalisten vanaf maandag 14 maart op Humo.be.


De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.dpgmedia.be/

Justine Van Hauwe Corporate Communication & Press Officer, DPG Media
Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be