Skip to Content
TEAM BELGIUM verwelkomt DPG Media als nieuwe partner

TEAM BELGIUM verwelkomt DPG Media als nieuwe partner

Antwerpen, 20 januari 2022

Het BOIC en DPG Media worden partners. DPG Media wordt de exclusieve partner voor de categorie Nederlandstalige print. Via Het Laatste Nieuws en HLN.be zullen Vlamingen nog meer betrokken worden bij de avonturen van Team Belgium. De samenwerking start met de Winterspelen in Peking en loopt alvast tot na de Spelen van Parijs in 2024.

Over twee weken klinkt het startschot van de samenwerking tussen het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) en het mediabedrijf DPG Media. Vanaf dan brengt Het Laatste Nieuws vanop de eerste rij verslag uit over de Belgische Olympische atleten, op papier en online. Het BOIC koos voor de nieuwsmerken van DPG Media omwille van de ‘sterke sportieve storytelling’: al jarenlang slaagt Het Laatste Nieuws erin om Vlamingen te beroeren met echte verhalen over topsporters en hun prestaties. 

Kris Vervaet, CEO DPG Media België: "De recente Olympische Spelen in Tokio brachten heel België in vervoering. Van de perfecte oefening op de brug van Nina Derwael tot de ongelooflijke marathonprestatie van Bashir Abdi, Team Belgium heeft indruk gemaakt. Sport is een belangrijk verbindingsmiddel in onze samenleving en ik ben heel opgetogen dat onze sterke merken nauw kunnen samenwerken met het BOIC. Als grootste nieuwsmerk van Vlaanderen bereikt HLN dagelijks meer dan 2 miljoen Vlamingen waarvan de meerderheid wel geïnteresseerd is in een van de vele sporten die door Team Belgium worden uitgeoefend. Het aanbod van HLN wordt dus rijker en nog meer afgestemd op de lezer. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking en dat we samen vele overwinningen kunnen vieren."
Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC: “Het BOIC is zeer verheugd dat het DPG Media officieel mag verwelkomen als partner van Team Belgium. De activiteiten van deze leidende mediagroep in Vlaanderen zijn vrij uniek dankzij hun crossmediale kracht. Bovendien delen we dezelfde waarden op sportief en inclusief vlak. Met dit engagement krijgen het BOIC en Team Belgium er een slagkrachtige mediapartner bij. Ik heet DPG Media dan ook van harte welkom en kijk uit naar een succesvolle samenwerking!” 
Story image

Niet voor publicatie:

Meer informatie krijgt u bij: 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be