Skip to Content
Sieg De Doncker helpt opnieuw met verhuizen in Een Frisse Start met vtwonen

Sieg De Doncker helpt opnieuw met verhuizen in Een Frisse Start met vtwonen

Gloednieuw seizoen vanaf morgen, 29 oktober, elke dinsdag om 20.40 bij Vitaya

Verhuizen. Het is een grote stap in ieders leven en meestal een lastig karwei waar een paar slapeloze nachten aan voorafgaan. Elke helpende hand is dan ook welkom. Sieg De Doncker helpt daarom vanaf morgen, dinsdag 29 oktober, opnieuw Vlamingen met de verhuis naar hun droomwoning in het nieuwe seizoen van Een Frisse Start met vtwonen bij Vitaya.

Terwijl Sieg letterlijk de zwaarste taken op zich neemt, richten vtwonen-stylisten en zussen Ozanne en Guillemine Mertens de nieuwe woningen in en geven ze de beste DIY- en decoratietips mee aan de Vitaya-kijkers. Voor de acht make-overs doorkruist het team van Een Frisse Start met vtwonen heel Vlaanderen: van Gentbrugge tot Hasselt.

“Iedereen houdt van verhuizen als het Frisse Start-team het voor je doet. De dozen verhuizen zich zelf niet, hé. Daarvoor kom ik van pas”, lacht Sieg De Doncker. “En daarbovenop voorzien de zussen het nieuwe stulpje van een knap en gezellig interieur. Klinkt toch fantastisch, niet?”
“We zijn terug om voor de derde keer huizen om te toveren tot een warm nest, want onze interieurideeën waren nog lang niet op”, aldus vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine Mertens. “Voor de restyling luisteren we heel goed naar de wensen van de verhuizers, maar we geven er wel opnieuw onze eigen touch aan.”

Aflevering 1: Kim verhuist met haar twee kinderen naar eigen huis in Gentbrugge

© Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen
© Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen

Het nieuwe, derde seizoen van Een Frisse Start met vtwonen start morgenavond in Gentbrugge, waar Sieg alleenstaande mama Kim (38) en haar twee kinderen Jasper (11) en Lola (9) helpt verhuizen van een huurhuis naar hun eigen rijhuis. En dat vier straten verder. Als het om interieur gaat, is Kim een ongelofelijke twijfelaar. Dus de hulp van Ozanne en Guillemine komt als geroepen. Lukt het de zussen om Kim en haar twee kinderen een warme thuis te bezorgen? Dat zien de Vitaya-kijkers op dinsdag 29 oktober om 20.40 in de eerste aflevering van Een Frisse Start met vtwonen.

“Ik heb door de verhuis toch een aantal slapeloze nachten gehad”, lacht Kim. “Waar gaan mijn spulletjes staan? Wat gaat er wel en niet gebruikt worden? En wat gaat er nieuw zijn? Ik heb er wel alle vertrouwen in dat het mooi gaat zijn.”
“Het huis geeft ons veel mogelijkheden. Het is een grote speelplaats voor ons. We gaan met man en macht werken om het nieuwe huis van Kim om te toveren tot een pareltje”, aldus Ozanne en Guillemine.

Het programma wordt gemaakt door Hotel Hungaria, in samenwerking met vtwonen.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.dpgmedia.be/
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be