Skip to Content
Red Flames schieten in actie bij Q2

Red Flames schieten in actie bij Q2

Vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland op donderdag 29 augustus om 19.10 bij Q2 en via HLN.be

Op donderdag 29 augustus zijn de Red Flames voor de eerste keer live aan het werk te zien bij Q2. Dan staat de vriendschappelijke match tegen Engeland op het programma, het laatste oefenduel van de dames voordat de kwalificatiecampagne voor het EK 2021 afgetrapt wordt. Met Engeland, dat halvefinalist werd op het voorbije WK, treffen de Red Flames de ideale tegenstander om te testen wat ze waard zijn. Het vrouwenelftal speelt op eigen veld, in het stadion van Oud-Heverlee Leuven. Q2 schakelt vanaf 19.10 live over naar Leuven, waar presentator Maarten Breckx en huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse ter plaatse de voor- en nabeschouwing verzorgen. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. De wedstrijd is ook live te volgen via HLN.be en de VTM GO-app.

Q2 volgt de komende jaren alle stappen die de Red Flames zetten richting het EK op de voet. Dit najaar zullen al minstens 3 wedstrijden live uitgezonden worden. Op dinsdag 3 september vangen de Red Flames hun eerste kwalificatiewedstrijd aan tegen Kroatië. Op dinsdag 12 november zijn de voetbalvrouwen op post voor België-Litouwen.

Niet voor publicatie:
Foto © Belgaimage

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]