Skip to Content
Mobile Vikings verlengt gratis onbeperkte belminuten tot 30 april

Mobile Vikings verlengt gratis onbeperkte belminuten tot 30 april

In afwachting van een beslissing van de regering over het verlengen van de maatregelen, beslist Mobile Vikings nu al om zijn gratis onbeperkte belminuten te verlengen. De afgelopen weken stelden de Vikings namelijk een verdubbeling vast van het aantal oproepen. Alle gebruikers (herlaadkaarten + abonnementen) krijgen daarom opnieuw een gratis onbeperkte bundel belminuten naar vaste en mobiele nationale nummers. De extra bundel is geldig tot 30 april middernacht.

Bart de Groote, CEO Mobile Vikings: "We merken heel duidelijk bij Mobile Vikings dat er heel veel wordt gebeld in deze coronatijden, tot tweemaal zoveel zelfs. Wij zetten onze klanten altijd op de eerste plaats, dus we beslissen nu al om de gratis onbeperkte belminuten aan te houden tot eind april. Extra mobiele data is duidelijk minder aan de orde, omdat iedereen 'in zijn kot' blijft. De behoefte ligt duidelijk bij het bellen, dus daar ligt dan ook onze focus."
Story image

De extra bundels mobiele data die tot 5 april geldig zijn, zullen niet verlengd worden omdat de Vikings de afgelopen periode zelfs een daling van het verbruik van mobiele data vaststelden. Het gros van de Belgen gebruikt voornamelijk de draadloze internetverbinding thuis.


Niet voor publicatie:
​De foto uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.dpgmedia.be/

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be