Skip to Content
Met gloednieuwe podcast Wuyts & Boonen trapt HLN het wielervoorjaar op gang

Met gloednieuwe podcast Wuyts & Boonen trapt HLN het wielervoorjaar op gang

Vanaf maandag 21 februari in de HLN app en op de bekende podcastkanalen

Met de start van de voorjaarsklassiekers, lanceert HLN een gloednieuwe podcast voor iedereen met een wielerhart. Michel Wuyts, Tom Boonen en Stijn Vlaeminck fileren elke maandag alle voorjaarsklassieker in Wuyts & Boonen. Favorieten worden gewogen, ploegtactieken kritisch bekeken en het parcours geanalyseerd. Michel, Tom en Stijn vertellen je alles wat écht leeft in het peloton. 

Met een ervaren wielercommentator, een renner met kilometers koers in de benen én een nieuwsanker met radioverleden heeft HLN de juiste expertise in huis voor voor een boeiende podcastreeks op het ritme van de koers. 

Wuyts & Boonen
Wuyts & Boonen
Michel Wuyts, kersvers wielercommentator bij HLN en VTM, start met jeugdig enthousiasme aan het nieuwe podcast-avontuur: “2022 begint nu echt! Ik voel het alweer kriebelen nu het voorjaarsseizoen begint. Het is een voorrecht om samen met Tom en Stijn al die sportieve spanning en emotie op de fiets te bespreken. In Wuyts & Boonen willen we onze kennis en passie voor wielrennen delen met de luisteraar”.
Met Tom Boonen zit er ook een ex-renner aan tafel die als geen ander zijn klassiekers kent. Boonen won drie keer de Ronde van Vlaanderen en vier keer Parijs-Roubaix en zit op de eerste rij als analist voor HLN en VTM NIEUWS:  “Ik ben nog altijd een klein beetje jaloers op mijn collega’s die zich nu klaarstomen voor de Omloop en alle andere voorjaarskoersen die volgen. Maar Michel en Stijn verzachten die pijn, door samen te kunnen praten over onze gedeelde liefde voor de koers.”
VTM NIEUWS-anker en HLN-wielerspecialist Stijn Vlaeminck presenteert de podcast: “We tellen met ons drieën af naar de echte start van het wielerseizoen. Dankzij Wuyts & Boonen heeft geen enkele pedaalslag, ontsnapping of overwinning nog geheimen voor de wielerliefhebber. We ontvangen ook relevante gasten uit de wieleractualiteit, zodat je elke week een stevige wielerupdate krijgt van de stemmen die je moet horen.”

De podcast Wuyts & Boonen kan je elke maandag vanaf 17u beluisteren in de HLN-app of via je vertrouwde podcast-app. Op hln.be/wuytsenboonen vind je alle podcasts terug. 

Story image

Niet voor publicatie:

Bekijk hier een videofragment uit de allereerste aflevering.

De video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/285061?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Charlotte Sterkens Corporate Communication & Press Officer, DPG Media

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be