Skip to Content
Livios lanceert 6 nieuwe magazines voor bouwers en verbouwers

Livios lanceert 6 nieuwe magazines voor bouwers en verbouwers

Livios helpt bouwers en verbouwers vanaf nu nog gerichter op weg. Zes gloednieuwe, gratis magazines, elk rond één specifiek thema, vullen voortaan de portaalsite Livios.be aan. Wie online een magazine bestelt, krijgt de strafste tips gratis op de deurmat. 

Livios heeft het maandblad ‘Ik ga bouwen/Je Vais Construire’ en het jaarboek ‘Verstandig Bouwen’ vervangen door zes losse, lijvige projectmagazines, die inzoomen op specifieke thema’s. Daarmee speelt Livios in op het meer gefaseerde ritme waarmee heel wat (ver)bouwers hun project vandaag aanpakken.

“Wie bouwt, zoekt selectief naar informatie. Wil je je tuin heraanleggen, dan speur je naar mogelijkheden voor je terras, een zwembad  of buitenverlichting. De keuze van je verwarmingsinstallatie of de juiste keukeninrichting zijn op dat moment niet aan de orde. Daarom komen we met dit aangepaste, gerichte aanbod op maat van elk project,” vertelt Joris Vanderbeuken, business unit manager van Livios.  

Livios voorziet hoogkwalitatieve magazines rond zes populaire projecten: Mijn Badkamer, Mijn Keuken, Mijn Renovatie, Mijn Nieuwbouw, Mijn Energie en Mijn Tuin. De magazines staan op zichzelf, maar vullen elkaar ook perfect aan. Lezers kunnen ze digitaal raadplegen of een gratis papieren exemplaar bestellen.

“We verzenden elk magazine gratis naar de lezer,” vult Joris aan. “Het succes overtreft nu al onze verwachtingen. In een pre-order fase sinds midden februari ontvingen we via onze website zesduizend aanvragen. De eerste exemplaren vallen begin volgende week in de brievenbussen."

Online verlengstuk

Al bijna 25 jaar begeleidt Livios (kandidaat-)bouwers en verbouwers doorheen hun traject. Daardoor weet het verbouwplatform als geen ander welke zaken hedendaagse (ver)bouwers bezighouden en hoe ze proberen bij te blijven in een bouwmarkt die constant in evolutie is. Dat vormde dan ook de basis van de eerste zes magazines, die de nodige tips, advies en inspiratie bundelen per project. Online vinden ze uiteraard hun verlengde op Livios.be, waar nog veel meer gerichte informatie en begeleiding te vinden is. Zo zijn (kandidaat-)bouwers en verbouwers zeker dat ze geen enkel detail missen en ze hun project vol vertrouwen van start tot finish kunnen afwerken. 

Iedereen kan de magazines gratis aanvragen via www.livios.be/magazines.

Story image

Charlotte Sterkens Corporate Communication & Press Officer, DPG Media

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be