Skip to Content
Kunnen Red Flames monsterzege tegen Kroatië herhalen?

Kunnen Red Flames monsterzege tegen Kroatië herhalen?

Kroatië – België op vrijdag 8 november om 17.40 en België – Litouwen op dinsdag 12 november om 20.10 bij Q2 en via hln.be

Onze Belgische voetbalvrouwen legden tot nu toe een vlekkeloos kwalificatieparcours af. De eerste wedstrijd tegen Kroatië, begin september, eindigde in een verpletterende 6-1-zege. Ook vorige maand tegen Roemenië konden de Red Flames drie punten pakken, al bleef de eindstand van 0-1 onveranderd na een vroeg doelpunt van Laura Deneve, die al in de negende minuut kon scoren. Kunnen de dames vrijdag 8 november opnieuw met scherp schieten tijdens de terugwedstrijd in en tegen Kroatië? Q2 schakelt al in de vooravond, om 17.40, over naar het Kroatische Zaprešić, waar ook Dirk Deferme kampeert voor het wedstrijdcommentaar. Maarten Breckx blijft in zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, waar hij met huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse de match onder de loep neemt. De wedstrijd Kroatië-België is ook live te volgen via hln.be en de VTM GO-app.

Dinsdag 12 november volgt meteen de vierde kwalificatiewedstrijd van de Red Flames. Op eigen veld spelen de dames dan tegen Litouwen. Q2 is er vanaf 20.10 live bij. Ook tijdens dit duel zullen Marc Degryse en Jan Mulder in de studio van Maarten Breckx zetelen, Dirk Deferme verzorgt het wedstrijdcommentaar.

Niet voor publicatie:
Foto © Belgaimage

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be