Skip to Content
Het Laatste Nieuws en chef voetbal Stephan Keygnaert beslissen samenwerking te stoppen

Het Laatste Nieuws en chef voetbal Stephan Keygnaert beslissen samenwerking te stoppen

Het Laatste Nieuws en Stephan Keygnaert, chef voetbal, hebben vandaag besloten dat het voor beide partijen beter is de samenwerking stop te zetten. 

Nicholas Lataire, journalistiek directeur News City: "Journalistieke integriteit en geloofwaardigheid zijn voor Het Laatste Nieuws en alle redacties binnen News City het hoogste goed. Als toonaangevende en grootste nieuwsmedium hebben we een journalistieke voorbeeldfunctie en die rol willen we ten volle opnemen ten opzichte van onze vele lezers. De afgelopen dagen hebben de directie en de hoofdredactie de tijd genomen om grondig alle elementen te beoordelen. Daaruit blijkt dat we van mening verschillen over de toepassing van de deontologische, journalistieke code. Samen met Stephan zijn we dan tot het besluit gekomen dat het beter is dat onze wegen scheiden."

Niet voor publicatie:
​DPG Media en Stephan Keygnaert zullen geen verdere toelichting geven, dit bericht geldt als enige mededeling.

An Goovaerts Woordvoerster corporate, DPG Media

 

 

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be