Skip to Content
Eerste uitwedstrijd Red Flames bij Q2

Eerste uitwedstrijd Red Flames bij Q2

EK-duel Roemenië – België op dinsdag 8 oktober om 17.10 bij Q2

Op dinsdag 8 oktober om 17.10 zendt Q2 de eerste uitwedstrijd in de kwalificatiecampagne op weg naar het EK in Engeland in 2021 uit. Bondscoach Ives Serneels heeft voor deze tweede kwalificatiewedstrijd in en tegen Roemenië 23 Red Flames opgeroepen. Vanaf 17.10 ontvangt Maarten Breckx huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse in de studio in Vilvoorde. Dirk Deferme zorgt voor wedstrijdcommentaar vanuit Roemenië. De wedstrijd is live te volgen bij Q2, via HLN.be en de VTM GO-app.

Voor de Red Flames is het niet de eerste keer dat ze oog in oog komen te staan met de Roemeense dames. In de vorige WK-kwalificatiecampagne zaten beide landen ook al in dezelfde groep en won onze nationale vrouwenploeg beide confrontaties.

Op 8 november voetballen de Red Flames hun derde wedstrijd in en tegen Kroatië en op 12 november spelen de nationale voetbalvrouwen opnieuw thuis. Litouwen is dan de tegenstander in thuishaven Leuven.

 

Niet voor publicatie:
Foto © Belgaimage

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be