Skip to Content
Dit zie je vanavond (vrijdag 20/03), zaterdag (21/03) en zondag (22/03) op tv en op VTM GO

Dit zie je vanavond (vrijdag 20/03), zaterdag (21/03) en zondag (22/03) op tv en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van onze tv-zenders en het gratis online videoplatform VTM GO voor vanavond en dit weekend.

VRIJDAG 20 MAART

Highlights bij VTM: 

Highlights bij VTM GO: 

 • Voor wie zin heeft in een film is er het Vlaamse drama Meisjes. Een portie stand-up comedy is er met de show van Gunter Lamoot, Uw Beste Vriend.

ZATERDAG 21 MAART

Highlights bij VTM:

 • Zaterdagavond is filmavond bij VTM. Om 20.30 is er de sciencefictionfilm Solo: A Star Wars Story met in de hoofdrollen Han Solo en de legendarische Chewbacca.
 • Om 23.05 staat de actiekomedie Blue Streak op het menu met Martin Lawrence en Luke Wilson.

Highlights bij VTM GO: 

 • Normaal zou nu zaterdag, 21/03, de nieuwe K3 Show in première gaan. Gezien de omstandigheden gaat dit spijtig genoeg niet door maar fans kunnen het drietal bij VTM GO aan het werk zien in onder andere Overal K3, K3 Dromen en K3 Roller Disco.
 • De laatste ontwikkelingen van het coronavirus nog eens opnieuw kijken? Dat kan ook in het weekend met de uitzendingen van VTM NIEUWS en de VTM NIEUWS UPDATES CORONA.

Highlights bij Q2:

 • Om 20.30 zendt Q2 de Amerikaanse komedie Rough Night uit. Vijf beste vriendinnen komen tien jaar na hun afstuderen samen voor een wild vrijgezellenweekend in Miami. De hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. Scarlett Johansson en Zoë Kravitz.

Highlights bij Vitaya:

 • Om 20.25 is er Emma, de Amerikaans-Britse komedie met Gwyneth Paltrow en Toni Collette.

Highlights bij CAZ:

 • Een klassieker is te zien om 20.40 met Scarface, de misdaadfilm over Tony Montana (Al Pacino) van regisseur Brian De Palma.

Highlights bij CAZ 2:

 • In het weekend is het tijd om nostalgie te bingen met een Dawson’s Creek marathon vanaf 16.15.

ZONDAG 22 MAART

Highlights bij VTM:

Highlights bij VTM GO: 

 • Om 21.05 is er na de uitzending van Blind Getrouwd bij VTM de online talkshow Blind Getrouwd: Naspel bij VTM GO. Bab Buelens en Sean Dhondt ontvangen deelneemster Laura en expert Wim Slabbinck. Ze praten over de nieuwe stap: het samenwonen en wat de valkuilen daarvan zijn.  

Highlights bij Q2:

 • Om 20.00 is er de avonturenfilm The Maze Runner met in de hoofdrol Dylan O’Brien.

Highlights bij Vitaya:

 • Vitaya heeft heel wat realityreeksen in haar aanbod. Om 20.30 is er Ambulance Australia, een docureeks die een blik werpt achter de grootste ambulancedienst van Sydney.

Highlights bij CAZ:

 • Om 20.40 is het tijd voor een Vlaamse, waargebeurde film: De Hel van Tanger. In de hoofdrollen? Axel Daeseleire en Filip Peeters.

Highlights bij CAZ 2:

 • Om 20.40 is er The Brittany Murphy Story, het Amerikaans biografisch drama uit 2014 van Joe Menendez.

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be