Skip to Content
Dit zie je vanavond (donderdag 19/3) en morgen (vrijdag 20/3) op tv en op VTM GO

Dit zie je vanavond (donderdag 19/3) en morgen (vrijdag 20/3) op tv en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van onze tv-zenders en het gratis online videoplatform VTM GO voor vanavond, 19 maart 2020, en morgen, 20 maart 2020, op een rijtje:

DONDERDAG 19 MAART 

Highlights bij VTM: 

Highlights bij Q2:

 • Om 20.35 is er de avonturenfilm Cowboys & Aliens met acteurs Daniel Craig en Harrison Ford. Jake ontwaakt in de woestijn en lijdt aan geheugenverlies. Hij draagt een vreemde metalen armband om zijn pols waarmee hij erin slaagt een ruimtetuig uit te schakelen...

Highlights bij Vitaya:

 • Vanaf 20.35 zijn er twee afleveringen van The Resident na elkaar, de Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in het Chastain Park Memorial Hospital in Atlanta.

Highlights bij CAZ:

 • De Oscargenomineerde film The Truman Show met Jim Carrey is om 20.40 te zien. Truman ontdekt dat hij het middelpunt is van het succesvolle televisieprogramma 'The Truman Show' en dat hij al zijn hele leven lang in een enorme televisiestudio woont.

Highlights bij CAZ 2:

 • Vanaf 20.40 is het tijd om te bingen met vier afleveringen na elkaar van de Amerikaanse actiereeks S.W.A.T.

Highlights bij VTM GO: 

 • In de Walter Presents-rubriek, met de beste internationale series, is er de Franse miniserie Fear By The Lake. Een mysterieus en dodelijk virus bedreigt het leven van de inwoners van de Franse stad Annecy.
 • De laatste ontwikkelingen van het coronavirus nog eens opnieuw kijken? Dat kan met de uitzendingen van VTM NIEUWS en de VTM NIEUWS UPDATES CORONA.

VRIJDAG 20 MAART

Highlights bij VTM: 

Highlights bij Q2: 

 • Om 20.35 is er de sciencefiction-film Transformers: The Last Knight met Mark Wahlberg en Anthony Hopkins. De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. Het lot van de wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford.

Highlights bij Vitaya: 

 • Om 20.35 is er de tv-première Sleepwalking in Suburbia. Michelle doolt in haar slaap rond in het dorpje waar ze woont. Wanneer ze op een ochtend wakker wordt naast een dode man, beginnen haar problemen pas echt.  

Highlights bij CAZ:

 • Om 20.40 is er de James Bond-film Live And Let Die met Roger Moore als James Bond. De laatste vierentwintig uur werden drie geheim agenten vermoord. Bond moet uitvissen of er al dan niet een verband is tussen de moorden. Hij reist naar New York, waar hij Mr. Big op het spoor komt…

Highlights bij CAZ : 

 • Vanaf 20.40 kan je bingen met maar liefst vijf afleveringen van de Amerikaanse actieserie Blood Drive na elkaar. De serie speelt zich af in de dystopische toekomst van een alternatief 1999. 

Highlights bij VTM GO: 

 • Voor wie zin heeft in een film is er het Vlaamse drama Meisjes. Een portie stand-up comedy is er met de show van Gunter Lamoot, Uw Beste Vriend.

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be