Skip to Content
Dit zie je vanavond (woensdag 18/3) en morgen (donderdag 19/3) op tv en op VTM GO

Dit zie je vanavond (woensdag 18/3) en morgen (donderdag 19/3) op tv en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van onze tv-zenders en het gratis online videoplatform VTM GO voor vanavond, 18 maart 2020, en morgen, 19 maart 2020, op een rijtje:

WOENSDAG 18 MAART 

Highlights bij VTM:

 • Dat Belooft Voor Later om 20.35: Hoe reageren 5- en 6-jarigen als ze op het plafond kunnen lopen? Of als ze de tijd kunnen stoppen? En lukt het ouders om het gedrag van hun zoon of dochter te voorspellen? De kijker ontdekt het samen met Staf Coppens in het nieuwe seizoen van Dat Belooft Voor Later. Meer info: https://communicatie.vtm.be/staf-coppens-en-bekende-vlamingen-nemen-vanaf-woensdag-18-maart-kinderen-beet-in-dat-belooft-voor-later
 • VTM NIEUWS Special om 22.50 bij VTM, VTM GO en HLN.be: Nu de regering nieuwe en strengere maatregelen heeft genomen om de coronacrisis te bezweren, hebben Vlamingen nog meer vragen dan daarvoor. Stef Wauters gaat daarom vanavond dieper in op persoonlijke en praktische vragen van de kijkers. Het zal er onder meer gaan over werk en budget, eenzaamheid, kinderen en voeding. Hoe pak je telewerken het best aan? Hoe scheid ik werk van gezin? En hoe blijf ik toch bewegen tijdens een quarantaine?
  https://communicatie.vtm.be/speciale-uitzending-van-vtm-nieuws-uw-leven-in-quarantaine
 • Spitsbroers om 21.45: Geen voetbal in coronatijden, maar wel bij VTM. Na de eerste aflevering van Dat Belooft Voor later is er om 21.45 het 2e seizoen van Spitsbroers met Oscar Willems en Joren Seldeslachts.

Highlights bij Q2:

 • Om 20.35 is er de film Catch Me If You Can van regisseur Steven Spielberg met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks. 

Highlights bij Vitaya:

 • Om 20.35 is er de film Footloose met de memorabele dansmoves van hoofdrolspeler Kenny Wormald.

Highlights bij CAZ:

 • Om 20.40 is er de Amerikaanse drama-misdaadfilm Wild Things: Foursome.

Highlights bij CAZ 2:

 • Vanaf 20.40 kan je bingen met drie afleveringen van de misdaadserie Vanished By The Lake na elkaar. Voor het eerst in jaren keert detective Lise terug naar haar geboortedorp. Wanneer een tiener verdwijnt op dezelfde manier als twee van haar vriendinnen vijftien jaar eerder, zet ze zich op de zaak.

Highlights bij VTM GO: 

 • Voor wie wil bingewatchen met een Vlaams sprookje is er de telenovelle Sara, met Veerle Baetens, Gert Winckelmans, Kürt Rogiers en Sandrine André. 
 • Een portie films is er met de superheldenfilm The Amazing Spider-Man en het Vlaamse drama Meisjes.
 • De laatste ontwikkelingen van het coronavirus nog eens opnieuw kijken? Dat kan met de uitzendingen van VTM NIEUWS en de VTM NIEUWS UPDATES.

DONDERDAG 19 MAART 

Highlights bij VTM: 

Highlights bij Q2:

 • Om 20.35 is er de avonturenfilm Cowboys & Aliens met acteurs Daniel Craig en Harrison Ford.

Highlights bij Vitaya:

 • Vanaf 20.35 zijn er twee afleveringen na elkaar van The Resident, de Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen in het Chastain Park Memorial Hospital in Atlanta, Georgia.

Highlights bij CAZ:

 • De Oscargenomineerde film The Truman Show met Jim Carrey is om 20.40 te zien. 

Highlights bij CAZ 2:

 • Vanaf 20.40 is het tijd om te bingen met vier afleveringen na elkaar van de Amerikaanse actiereeks S.W.A.T.

Highlights bij VTM GO: 

 • Voor wie zin heeft in een spannende actiethriller is er Man on a Ledge en de sciencefiction film Alien: Covenant.
 • Via VTM GO kan je ook de programma's van op tv gratis herbekijken: Wie kookinspiratie wil opdoen met al dat gehamsterde voedsel, kan de duo’s van Mijn Keuken Mijn Restaurant volgen. Een dansje placeren kan tijdens The Voice Kids en in Blind Getrouwd volg je het liefdesavontuur van de koppels op de voet. 
 • Wil je de laatste ontwikkelingen van het coronavirus nog eens opnieuw kijken? Dat kan met de uitzendingen van VTM NIEUWS en de VTM NIEUWS UPDATES.

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be