Skip to Content
Bingewatchen vanaf maandag 2 maart bij nieuwe seriezender CAZ 2

Bingewatchen vanaf maandag 2 maart bij nieuwe seriezender CAZ 2

Elke dag Vlaamse en internationale series

Elke dag Vlaamse en internationale series. Dat is wat de kijker vanaf nu maandag, 2 maart 2020, mag verwachten op de nieuwe seriezender CAZ 2. Zo zullen voor het eerst de Walter Presents-series - tot nu toe enkel online te bekijken via VTM GO - op een lineaire zender te zien zijn. CAZ 2 brengt ook reeksen als Clan, Cordon en Mr. Robot, vaak met verschillende afleveringen op één avond na elkaar. 

Wat mag de kijker elke dag verwachten? 

Elke weekdag brengt de zender een Vlaamse topreeks naar het scherm. Op maandag staan er bij CAZ 2 misdaadreeksen op het programma. Dinsdag- en woensdagavond zijn voor Walter Presents: Walter Iuzzolino, een gepassioneerde Italiaanse dramafan, gaat wereldwijd op zoek naar de beste niet-Engelstalige fictiereeksen. Donderdag mag de kijker zich verwachten aan actiereeksen, vrijdag fantasy & horror en in het weekend is het tijd voor een portie drama.  

Zo ziet de eerste week van CAZ 2 eruit 

Op maandag trapt CAZ 2 om 18.20 af met de Vlaamse dramareeks Cordon. Om 20.40 staat de Amerikaanse misdaadreeks Snowfall op het programma. De zender heeft voor de kijker maar liefst vier afleveringen na elkaar in petto.

Dinsdag- en woensdagavond brengt CAZ 2 vanaf 20.40 de Walter Presentsseries Fugitives, een Chileense HBO-reeks, en de Argentijnse titel The Cleaning Lady. Op donderdag is het tijd voor de Amerikaanse actiereeks S.W.A.T. en op vrijdag de Amerikaanse horrorreeks Blood Drive. 

In het weekend is het nostalgie ten top. CAZ 2 start op zaterdag 7 maart met een Dawson’s Creek-marathon. Het weekend wordt op zondag afgesloten met de filmthriller Shadow Island Mysteries: Wedding for One, gevolgd door de Amerikaanse comedy/dramareeks Girlfriends’ Guide To Divorce.

CAZ 2 is te vinden op kanaal 23 (Telenet), kanaal 18 (Proximus) en kanaal 19 (Orange).

VTM KIDS en VTM KIDS Jr. smelten samen tot één lineaire zender: VTM KIDS 

CAZ 2 neemt vanaf maandag 2 maart het lineaire signaal over van VTM KIDS Jr. De kijkers van VTM KIDS Jr. kunnen vanaf die dag terecht op VTM KIDS dat programma’s van VTM KIDS Jr. overneemt. Daarnaast is er het populaire VTM KIDS-blok bij VTM. Naast lineaire tv, wordt het online aanbod van kinderprogramma’s op VTM GO uitgebreid. Kinderen kijken namelijk steeds meer online: zo haalt het kinderaanbod op VTM GO  maandelijks meer dan 1 miljoen views. Dankzij een samenwerking met Nickelodeon en Nick Jr. wordt het aanbod op VTM GO uitgebreid met titels zoals SpongeBob SquarePants, een Snufje Magie en Huize Herrie.

Story image

Niet voor publicatie 
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be