Skip to Content
‘All star’ versie van Rode Neuzen Dag song is er

‘All star’ versie van Rode Neuzen Dag song is er

Nathalie Meskens, Niels Destadsbader, Sean Dhondt, Jonas Van Geel én Koen Wauters zingen ‘Heel mijn hart’ opnieuw in voor Rode Neuzen Dag

Een kleine twee weken geleden lanceerde Clouseau dé Rode Neuzen Dag song 2019: ‘Heel mijn hart’. Een liedje dat Koen Wauters speciaal voor zijn twee kinderen zingt. Met deze song wil zanger Koen Wauters zijn onvoorwaardelijke liefde en niet aflatende steun voor zijn eigen zoon en dochter uitdrukken.   

Koen Wauters:Kinderen hebben, maakt je kwetsbaar. Als ouder wil je er voor zorgen dat ze door het leven dansen, terwijl je weet dat het absoluut geen evidente tijden zijn om op te groeien. Heel Mijn Hart is voor mij een heel persoonlijke boodschap aan Zita en Nono, maar ik denk dat het liedje herkenbaar is voor heel veel ouders. Net zoals velen onder hen hoop ik dat ze bestand zijn tegen alle druk. Ik roep bij deze alle ouders op om hun kinderen ook nog eens stevig vastpakken als ze Heel Mijn Hart op de radio horen.”

Omdat hij die boodschap niet alleen wil overbrengen aan zijn eigen kinderen, maar aan alle jongeren, wilde Koen Heel Mijn Hart graag opdragen aan Rode Neuzen Dag. De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar immers in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken, onder het motto #generationstronger.

Koen Wauters liet twee weken geleden al vallen dat hij enkele andere Rode Neuzen Dag ambassadeurs ging vragen om samen met hem het liedje opnieuw in te zingen. En die ‘all star’ versie met Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Sean Dhondt en Niels Destadsbader kon je vanmorgen voor het eerst horen in de ochtendshow op Qmusic. Het werd daar zelfs twee keer na elkaar gespeeld omdat de reacties zo positief waren. Vanaf vandaag kan je 'Heel mijn hart' beluisteren via Spotify, Apple en iTunes.

De 5 zingende Rode Neuzen Dag ambassadeurs zongen trouwens met veel plezier én met veel gevoel deze nieuwe versie in.

Nathalie Meskens is één van de ambassadeurs die meezingt in het nummer. “Ik was heel blij dat Koen me vroeg om mee te doen.", vertelt ze, "Ik kom niet altijd in contact met jongeren of met jongeren die het moeilijk hebben en door nu mee te zingen kan ik hen laten weten: ‘hey wij zijn ook maar mensen, wij hebben het ook niet altijd even gemakkelijk. Je bent dus niet alleen. Voel je gesterkt, ook door ons.”


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.dpgmedia.be  
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

Over DPG Media

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de press room van VTM

Klik hier voor de press room van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be